-Τα χρώματα που βλέπω στην οθόνη μου, είναι και τα χρώματα που θα έχουν  οι πίνακες που θα παραλάβω;
Κάθε οθόνη αποδίδει διαφορετικά τα χρώματα σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που έχει η συσκευή σας.  Για τον λόγο αυτό ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στις αποχρώσεις και στο πόσο έντονα φαίνονται κάποια χρώματα αλλά όχι μεγαλύτερη από 10% στην κλίματα των χρωμάτων.
– Υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής άλλων θεμάτων εκτός από τα υπάρχοντα;
Μπορείτε να στείλετε το σχέδιο η την εικόνα που θέλετε να εκτυπώσουμε σε καμβά έτσι ώστε να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα. Θα σας απαντήσουν αναλυτικά για την εξέλιξη του αιτήματος σας.  Στείλτε εδώ –> i-gallery@hotmail.com
– Υπάρχει η δυνατότητα άλλων διαστάσεων εκτός από τις προτεινόμενες;
Υπάρχει αυτή η δυνατότητα, συνήθως όμως οι διαστάσεις που σας προτείνουμε είναι αυτές με το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Αν επιθυμείτε κάποια άλλη διάσταση επικοινωνηστε μαζί μας έτσι ώστε να ελέγξουμε το σχέδιο που επιθυμείτε.
– Υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσω τον πίνακα που έχω είδη με μια κορνίζα από το κατάστημα σας. 
Φυσικά, το κατάστημα μας είναι γκαλερί, έτσι έχουμε περίπου 1,500 σχέδιο με ξύλινες ιταλικές κορνίζες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι να μας στείλετε μέσω email  τον πίνακα που έχετε και το τμήμα εξυπηρέτησης μας θα σας στείλει τα σχέδια τα οποία προτείνουμε εμείς σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία που έχουμε στον χώρο της κορνιζάς και των έργων τέχνης.
– Τι προσφέρει η τεχνική με την Ζωγραφική;
Η τεχνική της ζωγραφικής προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διότι ο πίνακας έπειτα από την ψηφιακή εκτύπωση στον βαμβακερό καμβά ζωγραφίζετε ολόκληρος με ακρυλικά χρώματα από επαγγελματία ζωγράφο.
Δείτε εδώ αναλυτικά διαστάσεις και τιμες –> Τεχνική ζωγραφικής
– Που βρίσκετε η παραγγελία μου; 
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη και αναχωρήσει από την εταιρία μας θα σας σταλεί emaio με τον αριθμό αποστολής για την παρακολούθηση του δέματος. Το μήνυμα θα αναφέρει τον αριθμό αποστολής έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε την πορεία του δέματος σας και εσείς.
Καθώς όλα τα προϊόντα κατασκευαζονται από εμάς θα ενημερώστε για τα στάδια της παραγωγης με ενημερωτικά Email.
– Πως επιστέφω την παραγγελία που παρέλαβα; 
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ –> Επιστροφή προϊόντων 
– Πως μπορώ να πληρώσω τα προϊόντα;
Η πληρωμή της παραγγελία σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:
•  Πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι η σημειώσετε τον αριθμό της παραγγελίας  η το κινητό το οποίο καταχωρίσατε στην παραγγελιάς σας ώστε να αναγνωριστεί η πληρωμή μας άμεσα.
•  Πληρωμή με πιστωτική κάρτα 
Πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα γρήγορα και ασφαλές μέσω της VivaWallet
•  Πληρωμή μέσω αντικαταβολής
Πληρώνετε τoν courier με την παράδοση της παραγγελίας σας, κόστος αντικαταβολής +2,50 ευρώ
Δείτε εδώ αναλυτικά 
Σε παραγγελιά με μεγάλη ποσότητα μπορούμε να πάρουμε προσφορά;
 Ναι φυσικά και γίνεται, βέβαια εξαρτάτε από την ποσότητα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.  i-gallery@hotmail.com    ή    τηλεφωνικά στο 23820-84083
– Πόσο καιρό κάνει για να κατασκευαστεί ο πίνακας;
Έπειτα από την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας σας το έργο εκτυπώνεται με ψηφιακή εκτύπωση σε 100% βαμβακερό καμβά. Η διαδικασία της εκτύπωσης και του τελαρώματος διαρκεί ενδεικτικά 4-6 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος αποστολής με την Speedex είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.
Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας ρωτήσετε είτε μέσω email –>  i-gallery@hotmail.com    ή    τηλεφωνικά στο 23820-84083