Ανάκληση -επιστροφή της παραγγελίας.

Το εμπόρευμα που λαμβάνει ο πελάτης είναι πλήρως προσαρμοσμένο σύμφωνα με το αίτημά τους. Από την άποψη αυτή, η εμπορική συναλλαγή αποτελεί υπηρεσία.

Για υπηρεσίες που παραγγέλλονται εξ αποστάσεως ,των οποίων η εκτέλεση ξεκίνησε εντός 7 ημερών από την συμφωνία του καταναλωτή, το δικαίωμα να ανακαλέσει δεν εφαρμόζεται.

Το i-gallery.gr σε περίπτωση άρνησης παραλαβής προϊόντος taylor διατηρεί κάθε δικαίωμα να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία για τα προϊόντα taylor.

Ωστόσο,ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να επιστρέψει την παραγγελία σε προσαρμοσμένα προϊόντα ,σε εξαιρετικές περιπτώσεις εξαιτίας λάθους στην παραγγελία το οποίο οφείλεται σε σφάλμα του i-gallery.gr.

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης έχει μια περίοδο 14 εργάσιμων ημερών για να ασκήσει αυτό το δικαίωμα, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει τους λόγους του, ούτε να καταβάλει τις κυρώσεις, με εξαίρεση το κόστος της αρχικής αποστολής, το κόστος επιστροφής.

Τα εμπορεύματα που επιστρέφονται πρέπει να αποσταλούν με συστημένη αποστολή,στην αρχική τους συσκευασία, με  την αρχική απόδειξη της ταμειακής μηχανής, έτσι ώστε να παρέχεται αδιάψευστη απόδειξη της επιστροφής.

Για να αρχίσει η διαδικασία επιστροφής, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με το i-gallery.gr μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στο αναρτημένο στο www.i-gallery.gr αντίστοιχο τηλέφωνο, και να προσδιορίζει με σαφήνεια το λόγο της επιστροφής, και τον αριθμό παραστατικού. Το i-gallery.gr θα προβεί σε απάντηση μέσω e-mail, ή τηλεφωνικά και θα παρέχει ένα “αριθμό επιστροφής”, ο οποίος πρέπει να αναγράφεται στην εξωτερική συσκευασία του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει επιστροφή, χωρίς προηγούμενη συμφωνία του i-gallery.gr

Επιστρέφονται μόνο προϊόντα που δεν έχουν τροποποιηθεί ή αλλοιωθεί με οποιοδήποτε τρόπο, στην αρχική τους συσκευασία. Η καθυστερημένη παράδοση εμπορευμάτων με ευθύνη του μεταφορέα, δεν επιτρέπει στους πελάτες την διεκδίκηση της επιστροφής των εξόδων μεταφοράς.

Διευκρινίζεται ότι:

Τα χρώματα των προίόντων  μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας. Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης. Για αυτό και η διαφορετική χρωματική απόχρωση δεν θεωρείται λάθος του www.i-gallery.gr

 

Ειδικότερα σχετικά με ανακλήσεις – επιστροφές παραγγελιών από την κατηγορία “Πίνακες”

Τα χρώματα των πινάκων μπορεί να διαφέρουν από αυτά που βλέπετε στην οθόνη σας.

Αυτό οφείλεται στις ρυθμίσεις της εκάστοτε οθόνης.

Οι πινακες προσαρμόζονται με γνώμονα την αρίστη ποιότητα αρχείου στο τελικό οπτικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με την διάσταση επιλογής ενδέχεται το βασικό σχέδιο να τροποποιείτε αναλογικά.

Για αυτό τον λόγω η δυνατότητα ανάκλησης παραγγελίας και επιστροφής προϊόντων από την κατηγορία “Πίνακες” αφορά μόνο κακή κατάσταση η φθορά του προϊόντος, ή λάθος στην αποστολή του σχεδίου του πίνακα.

Ανάκληση ή επιστροφή από αυτή την κατηγορία,π ου αφορούν διαφοροποίηση των χρωμάτων του σχεδίου ,δεν είναι δυνατόν να γίνει.

 

 

Κορνιζες κλιπ 

Στην κατηγόρια με τις κορνίζες κλιπ διατηρείτε το δικαίωμα τις επιστροφής λόγο του ότι δεν αποτελεί προϊόν το οποίο είναι ειδική παραγγελία και προσαρμοσμένο σύμφωνα με το αίτημα σας.

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης έχει μια περίοδο 14 εργάσιμων ημερών για να ασκήσει αυτό το δικαίωμα, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει τους λόγους του, ούτε να καταβάλει τις κυρώσεις, με εξαίρεση το κόστος της αρχικής αποστολής, το κόστος επιστροφής.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ (επιστροφή χρημάτων)

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση i-gallery@hotmail.com ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2382084083 καθημερινά 11:00-20:00 πλην Σαββάτου και Κυριακής. Σε περίπτωση που η ακύρωση γίνει μετά την αποστολή της παραγγελίας σας επιβαρύνεστε με το κόστος μεταφορικών, ποσό που αφορά στα μεταφορικά έξοδα.

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται πάντα στην τιμή αγοράς του προϊόντος την ημέρα της αγοράς του, αφαιρουμένων τον ποσών που αφορούν στα μεταφορικά έξοδα. Η κατάθεση των χρημάτων σας θα γίνει εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα λάβουμε τα προς επιστροφή προίόντα και εφόσον αυτά πληρούν τις προϋποθέσεις περί επιστρεφόμενων προϊόντων όπως αυτές περιγράφηκαν παραπάνω. Η χρηματική μεταφορά πραγματοποιείται σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνική τράπεζα & Attica bank. 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ – ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Το μεγαλύτερο ποσοστό των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας παράγονται ώς ειδική παραγγελία κατ’ αίτηση του πελάτη σε διαφορετικές διαστάσεις, διαφορετικές αποχρώσεις, και διαφορετικές κατευθύνσεις, και ορισμένα σχέδια περιέχουν την δυνατότητα να γράψετε το όνομα που θέλετε. Για τους παραπάνω λόγους τα προϊόντα αυτά δεν δύναται να επιστραφούν για κανένα λόγο. Συγκεκριμένα οποιοδήποτε προϊόν έχει περισσότερες από 1 επιλογές π.χ. αλλαγή χρώματος , επιλογή διάστασης , επιλογή κατεύθυνσης, όπως και για τις εκτυπώσεις. Τα χρώματα που εμφανίζονται στα προϊόντα είναι ενδεικτικά και μπορεί να έχουν μια μικρή απόκλιση με τα πραγματικά λόγο διαφορετικών ρυθμίσεων σε κάθε οθόνη.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου.
Για επιστροφές εντός Ελλάδας (όπως στην περίπτωση αλλαγής) επιβαρύνεστε με το ποσό των μεταφορικών.
Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  1. Να μην έχουν φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Να είναι σε άριστη κατάσταση (με την εργοστασιακή τους συσκευασία δηλαδή κουτί ή ζελατίνα και τις ετικέτες)
  3. Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής,Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Σε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί στο i-gallery.gr κατεστραμμένο το i-gallery.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να μην προχωρήσει σε αποδοχή της αποστολής και να αιτηθεί άρνηση παραλαβής.

Αν τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Η διαδικασία της επιστροφής είναι απλή και γίνεται πάντα κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς, στο τηλέφωνο 23820 84083. Εν συντομία, η διαδικασία αλλαγής έχει ως εξής: Μας αποστέλλετε το προς αλλαγή προϊόν με την Speedex χωρίς κανένα κόστος μεταφοράς. Με το που θα παραλάβουμε το προϊόν ελέγχουμε αν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Αν τις πληροί, σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν. Το κόστος αποστολής του νέου προϊόντος το επιβαρύνεστε εσείς και είναι το κόστος επιστροφής του προηγούμενου + το νέο κόστος αποστολής του νέου προϊόντος, +το κόστος τις διαφοράς σε περίπτωση που η τιμή διαφέρει από το προηγούμενο πίνακα.

*Οι αλλαγές γίνονται πάντοτε στην τρέχουσα τιμή του προϊόντος με την εξτρά επιβάρυνση που αναγράφεται παραπάνω.

 

Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων ή Λάνθασμένης Παραγγελίας 
Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του i-gallery.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κ.λ.π. τότε το i-gallery.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Προκειμένου να διαπιστωθεί εαν το προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει να μας αποστείλετε με email στο i-gallery@hotmail.com φωτογραφίες του προϊόντος προκειμένου να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας. Εαν μας αποστείλετε το προίόν χωρίς να τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου όλα τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος σύν όσα προκύψουν καθώς επίσης η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα της άρνησης παραλαβής του.
Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις που το προϊόν επιστραφεί στο i-gallery.gr κατεστραμμένο το i-gallery.gr διατηρεί κάθε δικαίωμα να μην προχωρήσει σε αποδοχή της αποστολής και να αιτηθεί άρνηση παραλαβής. 

 

Με εκτίμηση,

Ομάδα i-gallery.gr